tekst fysiotherapievandongen2014

Advies kussens en matrassen

In onze praktijk staat een demonstratie display met een drietal kussens en een voorbeeld van een matras van de Firma Deron
Deron is een gerenommeerde partner in zit- en lig oplossingen binnen de gezondheidszorg. De hoogwaardige schuimproducten importeert Deron onder andere uit de Scandinavische landen. Ook binnen het particuliere segment kunt u nu profiteren van deze specialistische ervaring.

Deron visco-elastisch schuim kent een aantal unieke kenmerken die een positieve uitwerking hebben op het ligcomfort, alsmede de duurzaamheid van het matras.
Het materiaal wordt vervaardigd volgens de "verstevigde celwandstructuur" methode. Dit resulteert in een hoge treksterkte, waardoor het materiaal minder snel scheurt. Dit in tegenstelling tot vele andere vervaardigingsmethodes.
Deron Schuim kent een zeer homogene celstructuur. Dit komt de duurzaamheid ten goede. De "open" structuur van de cellen zorgt voor een goede lucht- en waterdampdoorlaatbaarheid, wat resulteert in een nog beter ligcomfort en een langere levensduur.

Het materiaal is als enige visco-elastische schuimsoort wasbaar.
In tegenstelling tot andere vervaardigingsmethodes van visco-elastisch schuim ondervindt Deron schuim aanzienlijk minder nadelige gevolgen door UV straling. Het materiaal zal minder snel uitdrogen, omdat het van nature een "droge" samenstelling heeft.
Voor een persoonlijk advies kunt u bij ons terecht en indien u een keuze heeft gemaakt kunt u het product direct bestellen bij de firma Deron.

Hierna ontvangt u het gewenste product en kunt u vrijblijvend het product uit testen in 14 dagen. Hierna maakt u pas een definitieve keuze of u het product wenst te behouden.

Vraagt u vooral naar alle voorwaarden opdat u geen verrassingen tegen komt en u zich volledig heeft laten voorlichten.